Velkommen til SKUP-konferansen 2014

Det er fortsatt mulig å melde seg på til SKUP-konferansen 2014. Konferansen går av stabelen fra 4. til 6. april i Tønsberg.

Jens Egil Heftøy, 01.01.1970 01:00



SKUP-konferansen 2014 skjer i helgen 4. til 6. april, på Quality Hotel Tønsberg. Det er den 25 SKUP-konferansen i rekken og den tiende som avholdes i Tønsberg. Med andre ord er det duket for jubileum.

 

Priser
Ordinær konferanseavgift 2.700,-
Studenter, arbeidsledige og pensjonister 1.600,-
Deltakere som ikke kvalifiserer til medlemskap i en presseorganisasjon 8.000,-

 

Hotellpriser
Helpensjon, enkeltrom fredag-søndag 3.750,-
Helpensjon, pr person i dobbbeltrom, fredag-søndag 2.900,-
Dagpakke (obligatorisk for ikke-boende) 2.120,-


I ukene frem mot konferansestart vil vi slippe en rekke smakebiter, men allerede nå kan du tjuvkikke på programmet.  Som alltid har vi forsøkt å lage en god kombinasjon av det beste fra inn- og utland, stort og smått.

Målet med SKUP-konferansen er at du skal reise hjem med en rekke konkrete råd og tips som du kan bruke i din journalistiske hverdag. Derfor legger vi de store ressursene på praktisk metodikk. Debatten kan vi ta i baren på kvelden.

Programmet på nettsidene er laget med tjenesten Sched. Hvis du registrerer deg kan du lage din egen SKUP-konferanse og koble tjenesten din med Facebook, Twitter eller Linkedin.

På den måten kan du også følge med på hvilke av dine venner og kolleger som kommer på SKUP og hvilke seminarer de har tenkt seg på. En fordel med Sched er at den fungerer sømløst på alle plattformer. Så om du bruker PC, nettbrett eller mobil, så har du alltid SKUP-programmet tilgjengelig.




 

«Slik gjorde vi det» er SKUPs lengstlevende og mest populære seminarrekke. Journalister fra hele landet viser frem og forteller om hvordan de jobbet med sine beste saker fra året som har gått. Ingenting vies så mye plass som dette gjennom helgen.

Digital kompetanse blir stadig viktigere. Til konferansen i 2014 har vi invitert de fremste kapasitetene fra inn- og utland på datainnsamling, digital sikkerhet og presentasjon. Etter SKUP garanterer vi at du kan imponere sjefen med nyervervet kunnskap.

SKUP skal også være inspirasjon. Fra den internasjonale arenaen har vi invitert stjernereportere fra USA, Tyskland og Costa Rica. Fra egne rekker har vi invitert det fremste av norske kapasiteter på undersøkende journalistikk. I løpet av helgen får du vite alt om hvordan fjorårets kanskje mest omtalte reportasje, «Jannes Historie», ble til. Den offisielle norgesmesteren i SKUP-priser og diplomer, Gøran Skaalmo, deler sine beste råd og vi setter søkelys på Quick-skandalen.

SKUP-konferansen er en helg, 46 timer, 70 seminarer og på lørdagen feirer vi SKUP-vinnere og den undersøkende journalistikken.

Nytt i 2014 er at «Frie Medier-konferansen» blir fullt integrert i SKUP-programmet gjennom helgen. Det gir alle mulighet til å løfte blikket og for eksempel lære mer om hva som ligger bak alle byråmeldingene fra krigen i Syria.


 
 

 

Følg med på nettsidene, Facebook og Twitter for nyheter om programmet. 



Hvis du har spørsmål om konferansen, ta gjerne kontakt med sekretariatsleder Jens Egil Heftøy, +47 93093941