SKUP 2005 på Gardermoen
SKUP har besluttet å legge SKUP-konferansen 2005 til Romerike og Akershus. Konferansen vil bli avviklet 15. - 17. april 2005, på Clarion Hotel Oslo Airport (bildet) på Sør-Gardermoen.
Kjetil Stormark 13.01.2004 19:43
Den sentrale beliggenheten, gode transportmuligheter og økonomiske årsaker ligger bak SKUPs valg. I tillegg ønsker SKUP å utvikle SKUP-konferansen rent teknisk, og har inngått en toårig avtale med et eksternt firma for teknisk avvikling av konferansen.
SKUP legger dermed SKUP-konferansen til hoteller i hotellkjeden Choice Hotels to år på rad. SKUP-konferansen 2004 avholdes på Quality Hotel Tønsberg i mars neste år.
- Ved å sikre stabilitet på avviklingssiden og ved å inngå langsiktige avtaler med samme hotellkjede to år på rad håper vi både å heve SKUP-konferansen til et høyere, teknisk nivå, samt å bidra til en bedret økonomisk situasjon for SKUP, sier styreleder Kjetil Stormark.
- Det at vi inngår avtale med tanke på 2005 allerede nå, er uttrykk for at vi må arbeide langsiktig i konferansemarkedet hvis vi skal få gode økonomiske avtaler på vegne av stiftelsen, sier Stormark.