SKUP utvider tilbudet
SKUPs graveskole er allerede en supersuksess! Nå kommer SKUPs offentlighetsskole, i samarbeid med Oslo Journalistklubb (OJ), og SKUPs arbeidslederskole.
01.03.2004 19:44

Fullbooket: SKUPs graveskole

Tønsberg 15. - 18. mars 2004:
Kurset inneholder alt du trenger for å bli en bedre gravejournalist! Innføring i journalistisk metode, med masse konkrete og nyttige gravetips. Innføring i bruk av dataverktøy til undersøkende journalistikk. Intervjuteknikk og kildekritikk. Innføring i hvilke rettig-heter du har som journalist når du møter hemmelighold og en lukket dør.

Kurset er nyttig for både nybegynnere og erfarne journalister i alle typer medier og holdes i Tønsberg, i forkant av SKUP-konferansen 2004.

Kurset er et pilotprosjekt - i samarbeid mellom SKUP og Institutt for journalistikk (IJ) i Fredrikstad.

Flere forelesere fra SKUP-styret forteller om praktiske erfaringer fra gravejournalistikk. Blant foreleserne er flere prisvinnere og diplomvinnere fra SKUPs egne rekker, blant andre Anne Hafstad (Aftenposten), Kjetil Stormark (VG), Frode Nielsen (IJ), Trond Sundnes(VG), Ståle Hansen (NRK/Brennpunkt) og John Ullmann (World Press Institute/IREs første generalsekretær).

Målgruppe: Alle (særlig tilpasset lokalredaksjoner)

Pris: kr. 3780,-


Ledige plasser: SKUPs offentlighetsskole

Tønsberg 18. mars 2004:
Her får du hjelp til å finne fram i dokumentvrimmelen, til å hevde din rett og få kloa i det avslørende dokumentet.

Norges fremste eksperter på offentlighetsproblematikk og gravejournalister som har lang erfaring fra å snoke i postjournaler og arkiver forteller om hemmeligheter og triks som hjelper deg i jobben din.

Mer informasjon om program og foredragsholdere legges ut på denne siden så snart dette er klart.

Kurset arrangeres i samarbeid med Oslo Journalistklubb (OJ), som gjennom et økonomisk tilskudd sikrer sine medlemmer en lavere deltakeravgift.

Priser:

Kr. 1400,- (inkl lunsj torsdag)

Kr. 2100,- (dersom du også vil ha med deg SKUP-konferansen. Prisen inkl da lunsj torsdag, middag torsdag, overnatting i enkeltrom torsdag-fredag, og frokost fredag morgen. Deltakeravgift på konferansen er ikke inkludert).

Priser for OJ-medlemmer:

Kr. 600,- (inkl lunsj torsdag)

Kr. 1350,- (dersom du også vil ha med deg SKUP-konferansen. Prisen inkl da lunsj torsdag, middag torsdag, overnatting i enkeltrom torsdag-fredag, og frokost fredag morgen. Deltakeravgift på konferansen er ikke inkludert).

Meld deg på i dag! Begrenset antall deltakerplasser. Bindende påmelding til Line Noer Borrevik.