Rekordpåmelding til SKUP-konferansen 2004

Kort tid før SKUP-konferansen går av stabelen i Tønsberg er det 526 påmeldte deltakere. Det er ny rekord i SKUPs 14-årige historie!

Jan Gunnar Furuly 01.03.2004 19:40
Oppdatert deltakerliste pr. 16. mars

SKUP tror at intensivert markedsføring, et mer synlig SKUP i samfunnsdebatten og innføring av differensiert konferanseavgift er noen av årsakene til den sterke og tidlige interessen. Alle de store redaksjonene øker i år sine delegasjoner til SKUP-konferansen markant, men den største økningen er det NRK og TV2 som står for. SKUP tror også plasseringen av konferansen har en god del å si for den store pågangen.

- Det er faktisk med en ikke ubetydelig ærefrykt at vi nå registrerer at deltakernivået på SKUP-konferansen blir større enn noensinne, faktisk mer enn SKUP-konferansene både i 2002 og 2001, i henholdsvis Trondheim og Tromsø, som er SKUPs tidligere toppår, sier SKUP-leder Kjetil Stormark.

- Det er ikke fritt for at vi lurer på om dette er et uttrykk for at journalistmiljøet nå mobiliserer, i en tid hvor journalistikken er under stadig sterkere press. Men den diskusjonen får vi ta på konferansen. Målet de neste dagene er å få på plass alle detaljene slik at deltakerne får oppleve en konferanse som de er fornøyd med, kommenterer SKUP-lederen.


Ytterligere opplysninger fåes ved henvendelse til SKUP-leder Kjetil Stormark, tlf. 9054 8964