SKUP søker etter de brennende sjeler
SKUP drives i dag på idealistisk basis, av journalister og redaktører som har et glødende engasjement på vegne av det journalistiske faget. Men SKUP vokser seg stadig større, og vi trenger derfor flere frivillige som ønsker å være med og forme et SKUP som er tilpasset morgendagens utfordringer.

07.09.2004 15:23
Skup trenger DE BRENNENDE SJELER!

Arrangementskomiteen
Neste SKUP-konferanse finner sted på Clarion Hotel Sør-Gardermoen 15. - 17. april 2005. SKUP trenger flere medlemmer til vår arrangementskomite for konferansen. Send en mail med noen ord om deg selv og hva du driver med til SKUPs nestleder og leder av arrangementskomiteen, Odd Myklebust.
Mailadr: odd.myklebust@dt.no

Webredaksjonen
SKUP etablerte for få måneder siden helt nye og oppdaterte websider. SKUP overtok også domenet www.skup.no Nå trenger vi flere interesserte som kan utvikle websiden videre, ikke minst med tanke på jobbhjelp og fagdebatt på nett - kanskje endog et fagtidsskrift på nett? Høres dette ut som noe for deg? Ta kontakt med webredaktør Jan Gunnar Furuly.
Mailadr: jan.gunnar.furuly@aftenposten.no

SKUP-kontakter
SKUP ønsker å bedre vår regionale representasjon, og søker i denne sammenheng etter gode kontakter som kan åpne dører for oss utenfor Oslo-gryta. Kanskje kan du tenke deg å opprette en lokal SKUP-gruppe? Send noen ord til SKUP-leder Kjetil Stormark.
Mailadr: kjetil.stormark@vg.no

Søknadsfrist: 1. desember 2004. Men det er ingen grunn til å vente. Ta kontakt med den aktuelle kontaktpersonen snarest mulig!

Verv og deltakelse i SKUPs virksomhet gir store muligheter for faglig utvikling. Ingen i SKUP - verken styre, representantskap eller andre frivillige - mottar i dag lønn eller økonomiske ytelser for arbeidet de utfører i stiftelsen. SKUP kan således ikke tilby økonomisk kompensasjon til eventuelle søkere. Faktiske utgifter ved virksomhet på SKUPs vegne vil kunne bli dekket, etter nærmere avtale med styreleder.