Har du gjort et SKUP i 2006?
15. januar 2007 er siste frist for å sende inn metoderapporter som skal vuderes av prisjuryen for SKUP-prisen 2006. Prisen deles ut på SKUP-konferansen 2007 i Tønsberg lørdag 17. mars.
André Verløy, 23.11.2006 12:40

SKUP-prisen er på 50.000 kroner, og finansieres av Norsk Journalistlag, Norsk Redaktørforening og SKUP i fellesskap.

I tillegg til selve prisen kan juryen også dele ut diplomer. Alle som arbeider med journalistikk ved bruk av journalistiske metoder kan delta, uansett hvor arbeidet er publisert. Det eneste krav som stilles er at arbeidet er publisert i kalenderåret 2006, eller det har skjedd en utvikling dette året som dokumenterer verdien av tidligere publiserte arbeider.

Alle kan nominere kandidater til prisen.

Uansett hvem som sender inn forslag, må forslagstiller eller de journalistene som står bak arbeidet sørge for dokumentasjon av arbeidet i en metoderapport som sendes til SKUP-juryen.

Metoderapporten må foreligge i åtte eksemplarer, med alle vedlegg. I tillegg må det oversendes elektronisk kopi, i word- eller PDF-format.

For radio og TV kreves kopier i form av lydbånd eller video. Båndene skal være redigert kronologisk etter sendingstider, og må være i DVD eller andre ordinært tilgjengelige formater.

De detaljerte krav til rapporten - reglene for SKUP-prisen - finnes på SKUPs websider på www.skup.no. Her finnes også eksempler på andre metoderapporter.

Samtlige metoderapporter vil bli publisert på www.skup.no og i tillegg være offentlig tilgjengelig ved biblioteket til Institutt for journalistikk i Fredrikstad.

Metoderapporter og CD-rom (elektronisk kopi) sendes til:

SKUPs prisjury
Institutt for Journalistikk
Postboks 1432
1602 Fredrikstad

- eller på mail til: elisabeth.johansen@ij.no

Ved spørsmål, kontakt Elisabeth Johansen ved Institutt for Journalistikk, telefon 69 30 41 00 eller telefaks 69 30 41 01.

NB! Innsendingsfrist: 15. januar 2007