SKUP-2007 i Tønsberg
The decision is: Tønsberg! Nok en gang blir Norges eldste by vertskap for SKUP-konferansen. Over 600 norske og utenlandske journalister og mediefolk ventes til byen 16. til 18 mars 2007.
Jan Gunnar Furuly, 09.10.2006 20:18

Quality Hotel Tønsberg blir igjen vertskap for SKUP-konferansen, i tiden 16. til 18. mars 2007.

SKUP-styret har innhentet tilbud fra og sett nærmere på forholdene ved en rekke aktuelle konferansehoteller i Norge. Etter en samlet vurdering ble Quality Hotel Tønsberg igjen foretrukket som vertskap.

-Tilbakemeldingene fra tidligere SKUP-konferanser har fortalt oss at Tønsberg er en populær by å reise til. Der har ting fungert bra tidligere, både teknisk og praktisk. Vi vet hva hotellet kan gi oss av kvalitet i arrangementet, sier SKUP-leder Marianne Ruud.

Det var særlig hensynet til å arrangere en kompakt konferanse, der alle deltakerne kan bo på hoteller som er i gangavstand fra hovedhotellet, som gjorde at Tønsberg vant frem.

-En del deltakere på tidligere konferanser har klagd på at de ikke fikk bo på det samme hotellet der alle seminarene foregikk, og de opplever dette som upraktisk. Hva gjør SKUP-styret med dette?

- Folk bør merke seg at SKUP-konferansen er blitt så stor at det dessverre må bli en slik oppdeling også i fremtiden. De siste årene har antallet registrerte deltakere ligget jevnt over 600. Det finnes knapt det hotell i Norge som kan stille opp med over 500 enkeltrom for å huse samtlige deltakere på ett sted, sier Ruud.

Det vil som de foregående år også bli arrangert en egen graveskole og lederskole i forkant av konferansen, i tett samarbeid med Institutt for journalistikk. Påmelding til begge disse kursene skjer via IJ's hjemmesider.

SKUP-styret er allerede godt i gang med planleggingen av innholdet på neste års SKUP-konferanse. Har du tips, gode råd og ideer om hva du ønsker på programmet kan disse sendes til SKUP-leder Marianne Ruud.