Husk metoderapport innen 21. januar
Vil du delta i kampen om SKUP-prisen for beste graveprosjekt i 2007? Fristen for å sende inn metoderapport er mandag 21. januar 2008.
Lars Nehru Sand, 06.12.2007 16:13

SKUP-prisen er på 50.000 kroner, og finansieres av Norsk Journalistlag, Norsk Redaktørforening og SKUP i fellesskap.

I tillegg til selve prisen kan juryen også dele ut diplomer. Alle som arbeider med journalistikk ved bruk av journalistiske metoder kan delta, uansett hvor arbeidet er publisert.

Det eneste krav som stilles er at arbeidet er publisert i kalenderåret 2007, eller det har skjedd en utvikling dette året som dokumenterer verdien av tidligere publiserte arbeider.

Alle kan nominere kandidater til prisen. Men uansett hvem som sender inn forslag, må forslagstiller eller de journalistene som står bak arbeidet sørge for dokumentasjon av arbeidet i en metoderapport som sendes til SKUP-juryen.

Metoderapporten må foreligge i åtte eksemplarer, med alle vedlegg. I tillegg må det oversendes elektronisk kopi, i word eller PDF-format.

For radio og TV kreves kopier i form av lydbånd eller video. Båndene skal være redigert kronologisk etter sendingstider, og må være i DVD eller andre ordinært tilgjengelige formater.

De detaljerte krav til rapporten - reglene for SKUP-prisen - finner du her.

Her finnes også eksempler på metoderapporter. Vær oppmerksom på at metoderapporten i sin helhet blir offentlig tilgjengelig.

Metoderapporter og CD-rom (elektronisk kopi) sendes til: SKUPs prisjury, Institutt for Journalistikk, Postboks 1432, 1602 Fredrikstad

Eller på e-post til: Elisabeth Johansen

Ved spørsmål, kontakt Elisabeth Johansen ved Institutt for Journalistikk, 69 30 41 00 eller telefaks 69 30 41 01

NB! Innsendingsfrist: 21. januar 2008

Til oppslag i redaksjonen, intranettet eller mail til kollegaer:Last ned annonse om SKUP-prisen her.