Ledige plasser på SKUP og IJs graveskole

SKUP og IJs graveskole er et av vårens mest populære kurs. Påmeldingen til graveskolen er åpen. Flere elever fra graveskolen har levert bunnsolide metoderapporter året etterpå.

Jens Egil Heftøy, 10.12.2009 12:48

FOTO: TØNSBERGS BLAD.



SKUP-2010 skjer på Quality Hotel Tønsberg 19. til 21. mars. FOTO: CHOICE HOTELS.

Graveskolen er fire dagers intensivkurs i undersøkende journalistikk og metode. Kurset har i flere år vært blant de mest populære vårkursene og blir ofte fulltegnet tidlig på året. Derfor lønner det seg å være tidlig ute med påmelding.

Du har allerede nå muligheten til å melde deg på graveskolen. Kurset, som inneholder alt du trenger for å bli en bedre journalist, arrangeres som vanlig i forkant av vårens SKUP-konferanse i Tønsberg. De tre siste årene har graveskolen blitt fulltegnet et par måneder før konferansen så her gjelder det å være tidlig ute.

Vi kan ikke love deg førstesideoppslag eller hyllest fra podiet på neste SKUP-konferanse. Men vi kan love deg at du får verktøy som skal til for å bli en bedre journalist ved å gå på SKUP og IJs graveskole 2010. Litt inspirasjon skal du også få.

Noen kommentarer fra tidligere deltakere:

Interessant og praktisk nyttig for enhver journalist. Jeg har oppdatert verktøykassen min.”

Lærerikt og inspirerende.

Meget bra. Gode tips. Nyttig hver eneste dag.

God blanding av foredrag og praktiske oppgaver.

Kurset er nyttig både for ferske og erfarne journalister i alle typer medier. Tidligere SKUP-vinnere vil forelese og fortelle om sine praktiske erfaringer, i tillegg vil du hente lærdom av dyktige forelesere utenfor norsk presses egne rekker.

Graveskolen begynner kl. 10:15 tirsdag 16. mars og avsluttes kl. 14:30 fredag 19. mars. Kurset blir holdt på Quality Hotel i Tønsberg, samme hotell som SKUP-konferansen avholdes på 19. - 21. mars. 

Søk på kurset og meld deg på her

Spørsmål? Nøl ikke med å ta kontakt med de ansvarlige for graveskolen: IJs fagmedarbeidere André Verløy og Ståle de Lange Kofoed.