SKUP gir bort gratis gravehjelp

Hvis din redaksjon har en hypotese til en sak som er vanskelig å sjekke ut, eller sliter med å få hull på en gravesak, da kan SKUPs graveteam hjelpe. Helt gratis.

Jens Egil Heftøy, 04.12.2009 11:49

SKUP markerer det forestående 20-årsjubileet ved å gi bort et skreddersydd graveteam til en utvalgt redaksjon.

Teamet på tre personer vil være disponibelt i til sammen femten arbeidsdager i februar måned. Det vil bistå og coache redaksjonen i å løse saken dere ønsker hjelp til. Graveteamet kan blant annet bistå med research og databasesøk.

SKUPs graveteam blir satt sammen helt etter redaksjonens behov. Teamet vil utfylle den kompetansen som allerede finnes i redaksjonen. SKUP-vinner Bjørn Olav Jahr er blant journalistene som er klar for å hjelpe din redaksjon. Jahr bør være velkjent som mannen bak avsløringene av Finance Credit-skandalen. For det arbeidet mottok han SKUP-prisen for 2002. Her kan du lese Bjørn Olavs metoderapport om Finance Credit: http://www.skup.no/Metoderapporter/2002/119

Redaktør eller redaksjonsleder må skrive en kortfattet søknad om saken det ønskes hjelp til, hva slags kompetans dere tror dere trenger og hva dere selv har gjort så langt. Søknaden sendes innen 15. desember til: 

SKUP
co/Norsk Journalistlag
Postboks 8793 Youngstorget
0028 Oslo

Eller på e-post til: jensheftoy@gmail.com

NB: Alle søknader, henvendelser og oppgaver som graveteamet påtar se vil bli behandlet konfidensielt.