SKUP søker daglig leder

Du har muligheten til å jobbe fulltid med Norges største og beste fagkonferanse for journalister. Søk på stillingen innen 30. april.


 

Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse (SKUP) har siden 1990 arbeidet for å bedre vilkårene for gravejournalistikken i norske redaksjoner. Stiftelsens hovedarbeid består i å arrangere den årlige SKUP-konferansen, som de siste årene har samlet rundt 600 deltagere. Stiftelsens styre består av 15 journalister som arbeider frivillig. For å legge til rette for deres og stiftelsens arbeid søker SKUP
Daglig leder, heltid
SKUPs daglige leder er en nøkkelperson i arbeidet for å fremme undersøkende journalistikk i Norge, ved å forberede, tilrettelegge og følge opp styrets arbeid med SKUP-konferansen. Daglig leder skal ha den totale oversikten over fremdriften, samt ansvaret for stiftelsens økonomi.
Personlige egenskaper og kvalifikasjoner:
Vi søker en person med svært gode organisatoriske egenskaper. Du bør kjenne norsk presse og gjerne ha journalistisk erfaring. Viktigst er det at du er strukturert og har oversikt, selv i en hektisk hverdag. Du må jobbe selvstendig og samarbeide godt med andre. Erfaring fra organisasjonslivet/frivillig arbeid og ledererfaring fra organisasjons- eller arbeidsliv er en fordel.
Vi tilbyr:
Spennende, variert og målrettet arbeid.
Muligheten til å påvirke norsk mediedebatt
Et unikt kontaktnett i norske medier.
Fleksibel arbeidstid.
Lønn etter avtale, tiltredelse 15. august.
Søknadsfrist: 30. april til hakon.haugsbo@nrk.no
For ytterligere informasjon, ta kontakt med styreleder Håkon Haugsbø 906 78 369 eller sekretariatsleder Lars Nehru Sand 975 65 590.
SKUP ønsker meroffentlighet, og søkerlisten vil bli offentlig tilgjengelig.