«Dig down in time»-skjorta

SKUPs t-skjorte har fått internasjonal interesse. Takket være Wikileaks-redaktør Julian Assange. Hvis du vil sikre deg en skjorte bør du være raskt ute, før amerikanere og tyskere kjøper hele lageret.

Jens Egil Heftøy, 26.07.2010 18:32

Wikileaks-sjef Julian Assange
Foto: The Guardian

SKUP kan neppe ta æren for at Julian Assange er en av de heteste foredragsholderne i verden.

Men det er ingen tvil om at Wikileaks-redaktøren satte stor pris på å delta på årets jubileumskonferanse i Tønsberg. Søndag kveld dukket Assange opp i et nett-tv-intervju med The Guardian, iført SKUP-skjorta. Intervjuet er gjort av en annen SKUP-kjenning, Nick Davies.

Assange er intervjuet i forbindelse med at Wikileaks har lagt ut 92.000 hemmeligstemplede dokumenter som omhandler krigen i Afghanistan. Dokumentene er nå gjenstand for massiv presseomtale og journalister over hele verden har kastet seg over det svært omfattende arkivet.

For å understreke viktigheten av å grave i dokumenter har Assange iført seg SKUP-skjorta med motivet til Arne Nøst og teksten ”Grav deg ned i tide”.

Assange forklarer i intervjuet at teksten spiller på de kalde vinterne i Norge, men også på viktigheten av at journalister graver i omfattende arkiver.

Her kan du se intervjuet med Julian Assange fra The Guardian.

Etter at videoen ble lagt ut på The Guardians nettsider har det haglet inn med bestillinger på t-skjorta. Sekretariatet har blant annet mottatt henvendelser fra USA, Spania og Tyskland. Alle ønsker å kjøpe skjorta som Wikileaks-redaktøren fikk med seg fra Tønsberg.

Vi har fortsatt en del skjorter igjen. Prisen pr skjorte er 120 kroner. Skjorta finnes i herre- (M,L og XL) og kvinnestørrelse (S36, M38 og L40). Prisen er 120 kroner pr. stykk.

For bestilling, send epost til daglig leder Jens Egil Heftøy (jensheftoy@gmail.com) med beskjed om antall og størrelse.

Fortsatt god sommer!