Reisestipend til danskenes gravekonferanse

Danskenes store Gravekonferanse holdes i København 18. og 19. november. Du  få 3.000 kroner i reisestipend fra Nordisk Journalistcenter. Både vinnere av SKUP-diplom og SKUP og Tore Sandbergs graveteam kommer.
 

Jens Egil Heftøy, 29.09.2011 10:53

SKUPs danske søsterorganisasjon har invitert en rekke kjente Skupere til «Den store Graverkonference». På programmet står blant andre SKUP-styrets Jens Christian Nørve og hans TV 2-kollega Asbjørn Olsen. De skal fortelle om sitt diplombelønte arbeid med Ambassadesaken.

På programmet står også Gry Nordvik og Erik Werner Andersen fra Østlands-Posten. De skal fortelle danskene om prosjektet som ble til med støtte fra SKUP og Tore Sandbergs Graveteam.

Den danske arrangøren skriver selv «Det ændrede ikke bare en redaktion. Det ændrede en hel by. Mød journalist Erik Werner Andersen og nyhedsredaktør Gry Remme Nordvik i et energipakket foredrag, du ikke vil glemme», så lista er i alle fall lagt behagelig høyt.

Nordisk Journalistcenter støttet årets SKUP-konferanse med reisemidler for nordiske foredragsholdere. Nå åpner de igjen lommeboken og tilbyr reisestipender på inntil 3.000 danske kroner. Det burde dekke både reise og noe av oppholdet i København. Søknad om reisestøtte sendes til NJC-koordinator Åudhild Solbø

Selve konferansen koster i år 2.100 danske kroner. I tillegg kommer 600 kroner for bankettmiddagen på lørdag.

Foruten TV 2s diplomvinnere og Østlands-Postens graveteamvinnere frister danskene med flere foredragsholdere som SKUP-deltakere bør dra kjensel på. Den alltid reisende Paul Radu tar turen innom København. Det gjør også Jóhannes Kr. Kristjánsson som leder arbeidet med å etablere en islandsk gravekonferanse og den danske dokumentaristen Tom Heinemann.

Her kan du lese mer om programmet for «Den store graverkonference» i København.

Tidspunktet for konferansen er 18. og 19. november 2011.