Lyst til å lage Siste SKUP?

23. til 25. mars er det tid for SKUP-konferansen igjen, og forberedelsene er allerede godt i gang. Nå trenger vi hjelp fra engasjerte journaliststudenter til å lage konferansemagasinet Siste SKUP.

26.08.2011 14:31

Foto:Brian Cliff Olguin














Magasinet inneholder reportasjer fra inn– og utland om undersøkende journalistikk, og fyldig omtale av foredragsholdere og konferanseprogrammet.

Siste SKUP-redaksjonen er ansvarlig for løpende oppdatering av SKUPs nettsider under konferansen, i tillegg til annet forefallende arbeid som styret trenger hjelp til.

- Vi ønsker at Siste SKUP skal være en arena for nyrekruttering, og redaksjonen har lenge vært sammensatt av helt ferske studenter og journalister med noe mer erfaring, sier SKUP-leder Heidi Molstad Andresen.

SKUP er på jakt etter ildsjeler som har et brennende engasjement for journalistikken. Du må ha lyst og anledning til å arbeide med magasinet på fritiden.

- Vi har vært utrolig heldige med redaksjonen de siste årene, og hatt svært dyktige og engasjerte folk med på laget. Men ettersom Siste SKUP også skal være en arena for også de ferskeste studentene, har vi vært bevisste på å skape rom for nye folk hvert år. Helene utpekte seg tidlig som en verdig arvtager til den forrige redaktøren og redaksjonssjefen, og fikk opplæring av dem det siste SKUP-året med tanke på nettopp det. Nå håper vi hun får selskap av mange nye brennende sjeler på laget, sier Molstad Andresen.

- Som alt annet SKUP-arbeid, er også det redaksjonelle arbeidet ubetalt. Det vi imidlertid tilbyr, i tillegg til de faglige utfordringene på nett og papir, er en unik mulighet til å bli kjent med SKUP og alle våre venner i inn - og utland, og knytte nettverk med de mest dedikerte folka i bransjen. Det kan være svært nyttig å ha med seg i starten på en journalistkarriere, sier Heidi Molstad Andresen.

Søknad med CV sendes til Siste SKUP-redaktør Helene Skjeggestad innen 20. september. Ansvarlig redaktør er SKUP-leder Heidi Molstad Andresen (tlf 90 86 62 23)