Data-SKUP 18. oktober

Etter 25 år med legendariske konferanser, tar SKUP nå et skritt videre og arrangerer data-SKUP. Det faglige påfyllet vil i sin helhet dreie seg om bruk av dataverktøyer som undersøkende metode i journalistikken.

17.06.2014 12:00

Etter 25 år med legendariske konferanser, tar SKUP nå et skritt videre og arrangerer data-SKUP. Det faglige påfyllet vil i sin helhet dreie seg om bruk av dataverktøyer som undersøkende metode i journalistikken. I god SKUP-tradisjon skal vi også greie å skape sosial moro og nyttig nettverksbygging.

 Her kan du melde deg på Data-SKUP

(NB: Påmelding må være klarert med arbeidsgiver, dersom arbeidsgiver skal betale)

Interessen for disse metodene har eksplodert de siste par årene, og enkelte av datakursene på den vanlige SKUP-konferansen har vært overfylt. Derfor gir vi nå et spesialtilbud til dem som vil lære mer om verktøyene.

Deltakerne kan velge mellom forskjellige kurs. Programmet er under utvikling, og det vil være tilbud både for nybegynnere, viderekommere og designere/programmerere/utviklere.

Konferansen arrangeres i lokalene til NRK Kompetanse på Marienlyst i Oslo, og NONA, Institutt for Journalstikk og #DHPlus er medarrangører. Sistnevnte arrangerer hver vår en europeisk gravekonferanse.

Nærmere informasjon kan gis av John Bones, Espen Sandli eller Jens Egil Heftøy i SKUP, Ingeborg Volan i NONA eller Ståle de Lange Kofoed ved IJ. john.bones@vg.no, esan@dagbladet.no, jens.heftoy@skup.no, ingeborg.volan@nrk.no, stale.kofoed@ij.no

Kursleder: John Bones
Kurset holdes i NRK Kompetanse Marienlyst fra 18. oktober til 18. oktober
Pris kr 1 200.-