Vil DU lage SKUP-avis?

1.-3. april 2011 arrangeres SKUP-konferansen i Tønsberg. En enorm dugnadsgjeng bidrar til å gjøre årets største og viktigste journalistiske høydepunkt mulig - og her trenger vi også journaliststudentene med på laget.

20.09.2010 10:24

Har du lyst til å bli en del av denne gjengen? Meld deg som journalist til Siste SKUP. Foto: Ole-Tommy Pedersen.

Konferansemagasinet Siste Skup består av reportasjer, aktuelle intervjuer, gode gravetips og programguide til helgen i Tønsberg, og lages av en liten, entusiastisk og hardtarbeidede redaksjon.

Arbeidet med neste års magasin er alt i gang, og vi søker nå etter brennende studentsjeler som vil være med og ta i et tak. Mye av stoffproduksjonen kan gjøres på telefon fra hvor som helst i landet, men flere av reportasjene må vi ut og lufte oss for å lage. Arbeidet ledes av redaktør og redaksjonssjef i Oslo.

Lønna får du både i himmelen og i form av en billett til konferansen i Tønsberg, der redaksjonen også bidrar med innsjekking, mappepakking, kjøring og henting av forelesere og drift av nettavisen skup.no gjennom helgen. Det blir selvsagt rom for fest, men vi er avhengige av at du stiller opplagt og tjenestevillig under konferansen.

Er du den vi leter etter? En idealistisk sjel med oppriktig interesse for god journalistikk og noe journalistisk erfaring, som har tid til å sette av noen kvelder frem mot april til å lage århundrets beste konferanseavis?


Ta kontakt med

Redaksjonssjef Ingrid Hvidsten: ingrid.hvidsten@gmail.com / 996 96 598
Redaktør Mari Torsdotter Hauge: mari.torsdotter@gmail.com / 959 14 116
(Søknader sendes per e-post til: ingrid.hvidsten@gmail.com , legg gjerne ved referanser)

Ansvarlig redaktør for Siste Skup er SKUP-leder Heidi Molstad Andresen.

Les fjorårets Siste Skup her (PDF): http://www.skup.no/Siste_SKUP/3457