Velkommen til Tønsberg 1. til 3. april

For sjuende gang arrangeres SKUP-konferansen på Quality Hotel i Tønsberg. Personalet ønsker nye og gamle skupere hjertelig velkommen.

Jens Egil Heftøy, 18.01.2011 16:54

FOTO: TØNSBERGS BLAD.

Hotellet mellom kanalbrua og lokalavisens lokaler på brygga i Tønsberg er vertssted for SKUP-konferansen for sjuende gang i år. Dermed vet hotellpersonalet godt hva som venter dem når SKUP-konferansen åpnes 1. april.

- Jeg vil gjerne ønske det sikre «vårtegnet» SKUP-konferansen nok en gang velkommen til Tønsberg. Det er alltid en stor glede for hele vår organisasjon å få lov til å være vertskap for SKUP og dets deltakere, sier hotelldirektør Øyvind Hagen.

Det er en krevende øvelse å håndtere et så stort arrangement som en SKUP-konferanse. Logistikken som ligger bak krever enormt med planlegging og fleksibilitet.

Hotellets beliggenhet gir muligheter for å nyte noen ledige stunder langs bryggekanten. I år er det kanskje ekstra god grunn til å kikke utenfor.  

- Velkommen til vår og forsommerstemning i vakre Tønsberg., gjør også alle oppmerksom på å få med seg byggingen av Osebergskipet som foregår rett på utsiden av hotellet. Her foregår historisk bygging av skipet basert på byggeskikk fra vikingetiden, sier Hagen.

Her finner du smakebiter fra programmet og kan melde deg på SKUP 2011.