Billigere å bo to på SKUP

SKUP har sikret en lavere pris på dobbeltrom på SKUP-hotellet enn tidligere annonsert. Hvis du er villig til å dele rom og er rask med påmelding øker du muligheten for å få bo på arrangementshotellet til en hyggelig pris.
 

Jens Egil Heftøy, 31.01.2011 11:54

Fra Quality Hotel Tønsberg. Foto: Choice Hotels.

SKUP har vokst seg til å bli en enorm konferanse både når det gjelder deltakere og logistikk. Med opptil 600 deltakere er det umulig å få alle på et hotell, spesielt i enkeltrom.

For deg som synes det er fint å dele rom med en kollega og samtidig øke sjansen for å «bo der det skjer», har SKUP et ekstratilbud.

2.700 kroner koster SKUP-helgen pr person i dobbeltrom i år. Det er 400 kroner lavere enn annonsert og 800 kroner lavere enn enkeltromsprisen.

Se detaljer fra programmet og meld deg på årets SKUP-konferanse her.

Selv med dobbeltrom er det begrenset med plasser på arrangementshotellet. Det betyr at du bør være tidlig ute. Vi kan ikke garantere at alle som vil får plass på arrangementshotellet, men du øker sjansen ved rask påmelding.

Som tidligere blir deltakerne også innkvartert på Hotell Klubben og Thon Hotell Brygga, et par steinkast fra arrangementshotellet.