Slik gjorde vi det: Fra Finnmarken til Agderposten

Seminarrekken «Slik gjorde vi det» kaller vi ofte SKUPs sjel. Det er her den faglige delekulturen viser seg fra sin beste side. Åtte av ti SKUP-deltakere tar turen innom Ormen Lange 3 i løpet av konferansehelgen. Det er det god grunn til.

Erik Werner Andersen 13.02.2013 14:45

SKUP-helgen byr på flere av verdens største journalister. Men de virkelige stjernene finner du under programoverskriften «Slik gjorde vi det».

Vi kan ikke garantere at du finner årets SKUP-vinner blant de 16 seminarene, men vi kan garantere at norske journalister og redaktører vil inspirere og motivere når de forteller om hvordan de kom til bunns i gravesaker som spenner fra glemte oljeofre til fattigdomsbløff og overgrep i Jehovas vitner.

«Slik gjorde vi det» gir deg i tillegg mer for pengene. Du får nemlig to seminarer i ett. Dermed kan du få med deg både hvordan brannvesenet i Våler kommune forfalsket brannrapporter uten å ha gjennomført tilsyn, og hvordan Romerikes Blad avdekket at politiet på Romerike var preget av en lammende fryktkultur.

Eller du kan velge seminaret der journalister fra den kristne dagsavisen Dagen forteller om hvordan det var å følge Levende ord-kollapsen, en organisasjon flere av kjerneleserne tilhørte, før Dagens Næringsliv tar deg med på John Fredriksen-jakt.

Og alle seminarene har én ting til felles; metode. Foredragsholderne stiller opp for å gi deg verktøyene du trenger for å bli en enda bedre journalist.

«Slik gjorde vi det» holdes gjennom hele helgen i møtesal «Ormen Lange 3».

Sjekk programmet til årets SKUP-konferanse.