-Inspirasjon, eller pengene tilbake
SKUP-styret lover mer metode under SKUP 2008. Målet er en enda mer nyttig konferanse med grundige seminar om viktige tema.
Lars Nehru Sand, 24.01.2008 17:36

SKUP-styret arbeider nå iherdig med å sette sammen cirka 50 seminar for å tilby deg en konferansepakke fullspekket med konkrete tips, nyttige erfaringer og viktig journalistisk kunnskap.

Sammenlignet med fjorårets konferanse, lover styret økt fokus på journalistisk metode.

MELD DEG PÅ SKUP 2008 HER

- Vi henter erfarne folk som ikke kommer først og fremst for å fortelle oss hva de mener, men for å vise oss hva de kan. Vi dreier fokuset noe bort fra debattene, og over på metode. Den som drar hjem fra SKUP med en dokumenterbar følelse av å ikke ha lært noe verdens ting, eller blitt det minste inspirert, skal få pengene tilbake. I alle fall litt av pengene, lover Håkon Haugsbø, som har ledet SKUP-styret siden fjorårets konferanse.

SKUP 2008 vil gå i dybden på klimakrisen, Norge i krig, nordområdene, storytelling, rasisme, nettjournalistikk, kildejakt og egne redaktørseminar. Åtte tema som alle blir grundig behandlet.

- Tematisk følger konferansen åtte spor. Hvert av temaene er bygget i tre trinn. Først et hovedseminar som skal inspirere og engasjere. Trinn to er fordypning, og det tredje og siste trinnet er spesialisering. På den måten kan man velge å følge et tema som for eksempel klimakrisen fra ulike vinkler i tre bolker. Eller man kan droppe spesialiseringen og gå på et annet spennende seminar, understreker Haugsbø.

LAST NED SKUP-ANNONSEN

Denne grundige tematiseringen av deler av konferanseprogrammet er nytt av året. Fjorårets store nyhet og suksess videreføres dessuten.

- Suksessen med talkshow fredagskvelden følger vi opp. Svein Tore Bergestuen stiller med aktuelle temaer, spennende gjester og en sedvanlig frekk-sjarmerende tone, røper SKUP-lederen. Håkon Haugsbø kan likevel ikke røpe navn til det populære showet.

-Late Night Show skal ha de aktuelle gjestene og de hotteste temaene. Vi er langt fra ferdig med det allerede nå, smiler Haugsbø.

Her kan du melde deg på SKUP-konferansen.

Her kan du laste ned SKUPs helsideannonse.