FAQ: Venteliste
Under følger svar på de mest vanlige spørsmålene om SKUPs venteliste. 5. mars var det godt over 70 personer som venter på plass til SKUP 2008.
Lars Nehru Sand, 05.03.2008 11:29

Hvordan setter jeg meg på venteliste?

SKUP og IJs påmeldingsdatabase er nå stengt. For å bli registrert på ventelisten sender du en e-post til firmapost@ij.no .

Når får jeg svar?

Mange vil få svar før påske. Etter hvert som noen erfaringsmessig melder seg av, kan det likevel være lurt av deg å ha is i magen frem til uken før konferansen, dersom det passer for deg. Du får en epost med svar så snart vi eventuelt kan bekrefte at du har fått plass.

Har jeg en reell sjanse til å komme med?

Ja, absolutt. Vi jobber nå med å kartlegge hvor mange deltagere som kan bo på dobbeltrom og hvor mange som skal være med på banketten. I tillegg holder vi på å booke de aller siste innlederne.

Det var tak på 500 deltagere, nå er det 529 bekreftet påmeldt. Betyr det at 500 som tak egentlig er skremselspropaganda?

Nei, fordi hvis alle deltagerne hadde overnattet i enkeltrom og vært tilstedet på banketten, ville 500 vært et reelt tall. Slik der det ikke for flere av deltagerne, derfor er det ikke helt fullt selv om vi allerede før ventelisten er mer enn 500 deltagere.

Dessuten er antallet 500 ment å ta hensyn til at vi trenger en buffer i forhold til andre enn ordinært påmeldte deltagere. Det har vært satt av hotellrom til forelesere, inviterte deltagere, teknikere, underholdningsgjester, redaksjon for SKUP-avisen/SKUP.no og andre som er med på å bidra til konferansen.

Hva avgjør hvor mange som får være med?

Det er mange faktorer.

1: Vi disponerer et visst antall hotellrom i Tønsberg. En del forelesere overnatter kun en natt. Hvis en person bare overnatter den ene natten, og en annen den andre natten, har vi to deltagere, men kun beslaglagt ett rom. Antallet rom vi trenger til alle deltagerne, er også avhengig av hvor mange som bor i dobbeltrom.

2: Det er begrenset plass ved middagen. Mange er kun over fra fre-lør, og noen er kun med på dagtid. Disse har vi plass til uten at maksantallet på banketten overskrides.

3: Mange (særlig eksterne forelesere) er kun med på sitt opplegg, og påvirker ikke antallet rom eller antallet på bankettmiddagen. Har vi 50 slike, påvirker det ikke i forhold til makskapasiteten vår.

Kan man melde seg av SKUP-konferansen (som deltager eller ventelisteplass)?

Ønsker du å trekke deg fra ventelisten sender du en e-post til firmapost@ij.no. Påmelding til konferansen er ellers bindende, dvs deltakeravgiften blir kun refundert ved sykdom og legeerklæring. Dersom du må trekke deg, men en annen fra din redaksjon kan overta plassen kan du ta kontakt med Elisabeth Johansen på telefon 69 30 41 00.

Hvor lenge kan jeg stå på venteliste?

I prinsippet helt frem til fredag 11. April. Erfaringsmessig vil noen melde seg av, helt frem til konferansen av ulike årsaker. Derfor er det en mulighet for at det er en restplass å hente for deg som ikke har annet fore den helgen.

Jeg skal egentlig bo i enkeltrom, men kan godt dele med en god kollega som også kommer, er det ok?

Ja, det er kjempefint! Da blir det plass til flere. Send en epost til Elisabeth Johansen, så ordner hun det.