Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse (SKUP) har som formål å inspirere til undersøkende journalistikk i norske medier.
 

Web-redaksjon:
Web-ansvarlig:
Jan Gunnar Furuly

Medarbeidere:

Jan Gunnar Furuly (Styreleder)
Jens Egil Heftøy (Sekretariatsleder)

SKUP
Postboks 8745 Youngstorget
0028 Oslo

Tlf: 22053973

Org.nr: 977291836
 

Åpningstalen 2008
SKUP-leder Håkon Haugsbøs åpningstale til SKUP-konferansen 2008. Minnemarkering for Carsten Thommassen og tildeling fra Thommassens minnefond.
» les mer
BBCs beste researcher - Møt Paul Myers
Paul Myers er blant BBCs beste researchere, med avsløringer i dokumentarprogrammet Panorama og forbrukermagasinet Watchdog bak seg. Myers er mannen som trener BBC-journalistene i research, og kommer til SKUP for å vise hvordan du med enkle grep får tak i informasjonen du ikke visste om. Myers har sjarmen, kunnskapen og humoren som gjør ham verdt å lytte til!
» les mer
Late Night Show
Aktuelle gjester, viktige tema, underholdende debatter og god stemning. Programledere: Gry Blekastad Almås (NRK) og Morten Sandøy (TV2).
» les mer
Miljømilliardæren møter media
Petter Stordalen kjører privatjet med bikkja for å høre Al Gore fortelle en ubehagelig sannhet. Hotellkongen hevder å shoppe mer enn Dronning Sonja. Samtidig er han miljømilliardær med høy profil i media. Hvordan får han oss til å gå på bløffen? Stordalen kommer til sitt eget hotell og forteller hvordan han bygger image med vår hjelp.
» les mer
Festmiddag og utdeling av SKUP-prisen
Are Kalvø harselerte med SKUP og juryleder Fritz Breivik delte ut årets SKUP-pris
» les mer
Slik vant jeg SKUP-prisen
Morten Hofstad i Finansavisen forteller om arbeidet med Terra-skandalene, som ble premiert med SKUP-prisen for 2007.
» les mer